24B1H VESA-adapter

De VESA-adapter is compatibel met de volgende AOC-producten (aoc.com): 24B1H.

Met de VESA-adapter kunt u uw monitor van het merk AOC eenvoudig monteren op een monitorarm met een VESA-gatenpatroon (75 x 75 mm). Gebruik de bijgeleverde schroeven en moeren.

Als u uw VESA-adapter rechtstreeks aan de muur wilt bevestigen, gebruik dan geschikte schroeven en pluggen. (niet meegeleverd)

Hier kunt u de handleiding als PDF downloaden

Download als PDF

Stap 1

Leg uw AOC-monitor plat op een veilige en zachte ondergrond en verwijder de standaard. (Figuur 1)

Figuur 1

Stap 2

Neem nu de 3idee VESA-adapter en "hefboom" deze op de voet van uw AOC monitor zoals afgebeeld. (Figuur 2)

Figuur 2

Stap 3

De adapter zou nu op uw AOC-monitor bevestigd moeten zijn. (Figuur 3)
In de volgende stap schroeven we de adapter op de monitor
.

Figuur 3

Stap 4

Nu kunt u de schroef gebruiken die u net van uw AOC-standaard hebt verwijderd om de VESA-adapter op de monitor aan te sluiten.

(Figuur 4)

Figuur 4

Stap 5

Controleer of de adapter goed is aangesloten op de monitor. (Figuur 5)

Figuur 5

Stap 6

Om optische redenen kunt u de hendel van de schroef naar beneden klappen, zodat hij later niet meer zichtbaar is. (Figuur 6)

Figuur 6

Stap 7

Wij raden de hulp van een tweede persoon aan voor deze stap.

Nu kan de monitor + VESA-adapter op uw VESA-arm worden geschroefd. (Figuur 7)

Gebruik de 4 meegeleverde schroeven.

Figuur 7

Stap 8

Zorg ervoor dat alle 4 de schroeven stevig vastzitten. (Figuur 8)

Figuur 8
Algemene informatie
  • Zorg ervoor dat alle schroeven zijn aangedraaid en dat de monitor hoorbaar vastklikt wanneer hij is gemonteerd (indien aanwezig).
  • Het materiaal van de adapter is niet hittebestendig. Vermijd directe hitte in de buurt van de adapter, bijv. uitlaatlucht van de PC of direct zonlicht in de zomer.
  • PLA is UV-bestendig maar niet geschikt voor hoge temperaturen.
  • Vermijd schokkerige bewegingen (trekken, scheuren) op de PC-monitor. Dit kan de prestaties van de VESA-adapter beïnvloeden.
  • Stel de PC-monitor niet bloot aan buitensporige belastingen zoals leunen of duwen. Dit kan de prestaties van de VESA-adapter beïnvloeden.
Materiaal Opmerkingen

De adapter is gemaakt van hoogwaardig polylactide (PLA) kunststof. PLA is zowel kleurvast als UV-bestendig en heeft een lage ontvlambaarheid. Polylactide heeft een lage temperatuurbestendigheid van ca. 45°C-55°C en is daarom niet geschikt voor gebruik in de nabijheid van directe warmtebronnen.

Wij wensen u veel plezier met uw product.

Uw 3idee Team

Schreibe eine E-Mail an:

support@3idee.eu

Wir antworten in der Regel innerhalb weniger Stunden. Die Kundenzufriedenheit ist ein sehr wichtiger Prozess in unserem Unternehmen.

Schau dir an, wie wir arbeiten:

Schrijf een e-mail naar:

support@3idee.eu

We antwoorden gewoonlijk binnen een paar uur. Klanttevredenheid is een zeer belangrijk proces in ons bedrijf.

Kijk hoe we werken: