3idee

Knowledge Base

Dataskydd

Vi tar skyddet av dina personuppgifter på största allvar och följer därför reglerna i dataskyddslagen. Följande förklaring ger dig en översikt över vilken typ av data som samlas in för vilket ändamål och i vilken utsträckning dessa data görs tillgängliga för tredje part. Vi behandlar dina personuppgifter konfidentiellt och i enlighet med de lagstadgade dataskyddsbestämmelserna och denna dataskyddsdeklaration.

När du använder denna webbplats samlas inga personuppgifter in. Personuppgifter är uppgifter med vilka du kan identifieras personligen.

Cookies

Vissa av våra webbsidor använder så kallade cookies. Cookies orsakar ingen skada på din dator. Cookies tjänar till att göra vårt erbjudande mer användarvänligt, mer effektivt och säkrare. Cookies är små textfiler som lagras på din dator och sparas av din webbläsare.

De flesta av de cookies vi använder är så kallade "funktionella cookies". De raderas automatiskt i slutet av giltighetsperioden. Andra cookies lagras på din slutenhet tills du tar bort dem. Dessa cookies gör det möjligt för oss att känna igen din webbläsare vid nästa besök.

Du kan ställa in din webbläsare så att du informeras om inställningen av cookies och endast tillåta cookies i enskilda fall, utesluta godkännande av cookies för vissa fall eller i allmänhet och aktivera automatisk radering av cookies när du stänger webbläsaren. Om du avaktiverar cookies kan funktionaliteten på denna webbplats vara begränsad.